Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Gaze Naturale pentru clienti casnici

Energie electrica

Gaze naturale

PE GAZ OPTIM CU PRET PLAFONAT

Gaze naturale la pret fix, fara abonament.

Modelul de contract poate fi vizualizat aici

cez gaz optim online v2 produse

CEZ Gaz Optim Online

Cel mai avantajos pret al gazelor naturale. Exclusiv online! Mai simplu ca niciodata: procesul de contractare se face online, de la oferta si pana la factura.

Vezi detalii

CEZ Gaz Optim

Gaze naturale la pret fix, fara abonament.

Oferta disponibila in Centrele de relatii cu clientii.

Oferta CEZ Gaz Optim

Pentru a vizualiza conditiile generale pentru furnizarea gazelor naturale si prestari servicii IUGN, click aici.

Pentru a vizualiza conditiile generale pentru furnizarea gazelor naturale pentru PE Gaz Optim si PE Gaz Optim Plus, click aici.

Pentru model formular retragere contract furnizare incheiat  de clientii persoane fizice la distanta sau in afara spatiilor comerciale, click aici.

cez gaz plus casnic

Siguranta si confortul sunt o preocupare permanenta pentru noi si elemente indispensabile pentru buna ta dispozitie.

Intrucat este important ca verificarea instalatiei de gaze naturale sa fie efectuata cu ajutorul unor specialisti in domeniu, iti propunem sa lasi asta in grija noastra.

Alege si extraoptiunea pentru serviciile de verificare/revizie tehnica periodica a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale si/sau a centralei termice si noi ne vom ocupa de tot. Costurile vor fi esalonate in 24 de rate lunare si vor fi evidentiate pe facturile aferente serviciului de furnizare a gazelor naturale.

  • Pentru 1-2 puncte de ardere, 5,95 lei/luna
  • Pentru fiecare punct suplimentar de ardere, se adauga 1,35 lei/luna
  • Pentru centrale termice mai mici de 35 kW, 8,02 lei/luna
  • Pentru centrale termice mai mari de 35 kW si mai mici de 70 kW, 11,32 lei/luna

Verificarea tehnica periodica a centralei termice se va realiza la cererea ta, daca ai bifat aceasta optiune la incheierea contractului de furnizare de gaze naturale.

  • Documentatia tehnica ce a stat la baza executiei instalatiei de utilizare a gazelor naturale, avizata de catre Operatorul de Sistem sau de catre un verificator de proiecte atestat, dupa caz;
  • Documente din care sa rezulte ca a fost efectuata curatarea cosurilor si a canalelor de evacuare a gazelor de ardere, de catre operatorii economici autorizati, emise cu maximum 6 luni inainte de data verificarii/reviziei tehnice a instalatiei de utilizare a gazelor naturale;
  • Documente din care sa reiasa efectuarea in termen a verificarii tehnice periodice a aparatelor consumatoare de combustibili gazosi de catre operatorii economici autorizati de ISCIR.

Partenerul nostru autorizat pentru efectuarea reviziilor este Pointer Systems S.R.L.

Poti consulta lista integrala a operatorilor economici autorizati ANRE pe site-ul Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE), respectiv anre.ro

Clientii care ajung in pragul efectuarii reviziei/verificarii obligatorii vor fi notificati cu minim 60 de zile inainte de vizita specialistilor.

Daca te-ai hotarat sa optezi si pentru serviciile de revizie, te invitam in unul din Centrele de Relatii cu Clientii CEZ Vanzare pentru a activa extraoptiunea.