Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Despre liberalizarea pietei de energie electrica

Liberalizarea pietei de energie se traduce in faptul ca preturile pentru furnizarea energiei electrice la clientii casnici nu vor mai fi reglementate de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei (ANRE). 

Tarifele reglementate vor fi eliminate incepand cu data de 1 ianuarie 2021. 

Este important sa stii ca ai la dispozitie mai multe variante:

  1. Poti sa inchei, un contract de furnizare a energiei electrice in regim concurential, adica poti alege un produs din portofoliul Premier Energy Furnizare sau al oricarui alt furnizor conform necesitatilor tale de consum. Poti consulta ofertele furnizorilor de energie electrica accesand Comparatorul oferte-tip de furnizare a energiei electrice si ofertele furnizorilor de gaze naturale accesand Comparatorul oferte-tip de furnizare a gazelor naturale, disponibile pe site-ul ANRE;
  2. Poti beneficia de serviciul universal* ramanand in continuare in portofoliul Premier Energy Furnizare la pretul din oferta de serviciu universal pe care o poti accesa aici si nu este necesar sa realizezi niciun pas suplimentar;
  3. Poti beneficia de serviciul universal prin incheierea unui contract de furnizare cu un alt furnizor de ultima instanta, la pretul din oferta acestuia de serviciu universal.

*Serviciul Universal:

Pretul pentru serviciul universal se compune din pretul energiei electrice la care se adauga valoarea tarifelor reglementate aferente serviciilor de transport, sistem, distributie, contributiei pentru cogenerarea de inalta eficienta, valoarea certificatelor verzi, a taxei pe valoare adaugata, abonament, dupa caz si orice alte tarife/costuri introduse prin acte normative, aplicabile pe perioada derularii contractului aferent.

Pentru a vizualiza informatii despre ofertele Premier Energy Furnizare in regim concurential si in regim de serviciu universal poti accesa link-ul acesta.

Modalitatile de acceptare a unei oferte Premier Energy Furnizare sunt:
  • Prin transmiterea unei solicitari online, click aici sau pe fax la numarul 0372524834;
  • Prin transmiterea unei solicitari pe adresa: localitatea Targu Jiu, strada Depozitelor, nr. 2, judetul Gorj, cod postal 210238;
  • Prin prezentarea in cel mai apropiat Centru de Relatii cu Clientii Premier Energy Furnizare.

Schimbarea furnizorului de energie electrica este un proces simplu, gratuit si nu implica modificari de ordin tehnic, indiferent de furnizorul de energie electrica pe care il alegeti si de asemenea nu modifica relatia cu operatorul de retea. Schimbarea se realizeaza in termen de 21 de zile de la semnarea contractului cu noul furnizor.