Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Etica si integritate

Vrem sa fim partenerul tau, atent la nevoile tale si care iti ofera solutii eficiente. Suntem determinati sa furnizam servicii de incredere si sa ne angajam in parteneriate pe termen lung.

Ne dorim sa construim o relatie bazata pe incredere, transparenta si responsabilitate, asa ca te invitam sa consulti Codul de conduita pentru furnizori si Codul de conduita pentru clienti pentru a fi la curent cu valorile, principiile si angajamentele care stau la baza parteneriatului nostru.

In ceea ce urmeaza, iti punem la dispozitie canalele noastre interne de raportare, in vederea preluarii oricaror sesizari de neconformare pe care doresti sa ni le semnalezi:

 

Aceste canale de raportare pot fi utilizate exclusiv pentru a raporta comportamente sau situatii lipsite de etica, necorespunzatoare sau ilegale in conformitate cu standardele profesionale. Te rugam sa nu folosesti canalele de etica pentru situatii de urgenta (cum ar fi incendii, accidente la locul de munca, conectari/deconectari retea electrica, sau alte tipuri de sesizari, pentru care responsabilitatea este detinuta de alte servicii).

Formular Etica

(*) - camp obligatoriu

Datele cu caracter personal transmise prin formular si/sau pe adresa de e-mail mai sus mentionata, vor fi prelucrate in scopul solutionarii sesizarii transmise. Afla mai multe detalii despre cum prelucram datele prin intermediul acestui website si despre ce drepturi ai, in Politica de confidentialitate, precum si informatiile utile pentru avertizorul de integritate.