Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Despre Premier Energy Furnizare

Grupul Premier Energy

Suntem una dintre companiile cu cel mai rapid ritm de crestere din Europa de Sud-Est. In anul 2013, ne-am inceput activitatea in Romania, sub brandul Premier Energy, activand ca distribuitor si furnizor de gaze naturale, ajungand astazi al treilea cel mai mare jucator de profil. In acelasi timp, in Moldova, detinem pozitia de lider de piata in distributia si furnizarea de energie electrica, deservind aproximativ 70% din populatia tarii. Incepand cu anul 2022, am intrat pe piata energiei regenerabile, obiectivul nostru pentru Romania fiind obtinerea unei capacitati de 300-500 MW in urmatorii ani.

In decembrie 2023, am achizitionat CEZ Vanzare, principalul furnizor de energie electrica din sud vestul Romaniei, care este cunoscut acum sub numele de Premier Energy Furnizare.

Astazi furnizam energie electrica si gaze naturale pentru 1,2 milioane de clienti, atat in sud-vestul tarii, cat si in toate celelalte regiuni. Ne dorim sa evoluam constant si sa devenim una dintre cele mai relevante companii din sectorul energetic.

Ce ne reprezinta?

Sloganul nostru este: Dam energie casei tale, ca tu sa pui lumea in miscare!

Vrem sa fim partenerul tau, atent la nevoile tale si care iti ofera solutii eficiente. Suntem determinati sa furnizam servicii de incredere si sa ne angajam in parteneriate pe termen lung.

Valorile care ne ghideaza in fiecare aspect al activitatii noastre sunt:

INCREDERE

Ne dorim sa construim o relatie pe termen lung, bazata pe incredere, transparenta si responsabilitate, fie ca ne esti client, partener sau angajat. De aceea, grupul Premier Energy face totul cu onestitate si respect, pentru un parteneriat sustenabil ce va trece testul timpului. Ne asiguram ca vei fi parte importanta din deciziile noastre in fiecare etapa si vei fi mereu la curent cu toate noutatile din domeniu.

MODERNITATE

Suntem mereu la curent cu tot ceea ce este nou si ne place sa facem schimbari care urmeaza cele mai noi trenduri. Adoptam tehnologii noi, integrate, si vrem sa aducem energia verde cat mai aproape de tine si de familia ta, pentru un viitor mai curat. Actionam mereu cu responsabilitate fata de natura si ne dorim sa contribuim la dezvoltarea unui sistem cu acces facil si transparent la informatii.

EFICIENTA

Suntem pasionati de ceea ce facem si ne dorim sa atingem obiectivele pe care ni le-am propus intr-un timp cat mai scurt. De aceea, cautam excelenta in toate actiunile noastre, fara a afecta in niciun fel calitatea si siguranta. Ne propunem mereu obiective ambitioase si lucram intens pentru a le indeplini, totul pentru ca tu sa te bucuri de energie in confortul casei tale si sa regasesti in Premier Energy un partener de incredere.

SIGURANTA

Obiectivul nostru este sa aducem stabilitate in viata ta, fie ca ne esti client, partener sau angajat. Stim cat este de important pentru tine sa te simti implicat si la curent cu toate noutatile. De aceea, ne asiguram ca aceste principii se reflecta permanent in munca noastra si in serviciile pe care ti le oferim, pentru ca tu sa fii mereu in siguranta si sa te bucuri tot timpul de confort si de stabilitate.

Contractul de fidelitate Premier Energy Furnizare

Preluam 85% dintre apelurile la Info Linia Premier Energy in maximum 45 de secunde.

In centrele de relatii cu clientii, oferim consultanta gratuita privind serviciile energetice Premier Energy Furnizare pentru 69% dintre clientii nostri in mai putin de 20 de minute.

Oferim solutii la peste 87% din solicitarile de  consiliere, in mai putin de 24 de ore.

Peste 70% dintre clientii nostri sunt satisfacuti de calitatea serviciilor noastre.

Oferim interfata gratuita in relatia cu operatorul de distributie pentru toti clientii nostri.

Le oferim clientilor nostri informatii imediate, privind intreruperile programate de energie electrica, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Raspundem in doar 4, 5 minute la intrebarile legate de serviciile energetice oferite de Premier Energy Furnizare.

Ne consultam mereu clientii asupra serviciilor Premier Energy Furnizare, pentru a le imbunatati constant.

Transmitem factura Premier Energy Furnizare in format electronic chiar in ziua emiterii ei tuturor abonatilor E-factura.

Tinem cont mereu de programul clientilor nostri in derularea operatiunilor.

Unde ne gasesti?

Sediul central al Premier Energy Furnizare este situat in Str. Calea Severinului 97, et. 1, Craiova, Jud. Dolj, Romania

Fax: +40 251 216 002

E-mail: contact.clienti@premierenergy.ro

Website: www.premierenergy.info

Cod unic de inregistrare: RO 21349608

Nr. de inregistrare: J16/517/2007

Vezi aici toate modalitatile prin care ne poti contacta.

Adresele Centrelor de Relatii cu Clientii Premier Energy Furnizare le poti vizualiza aici.

FII PARTENER PREMIER ENERGY FURNIZARE