Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Centrele de Relații cu Clienții Premier Energy Furnizare nu vor avea program de lucru cu publicul în zilele de 1, 3, 6 și 7 mai 2024. Precizăm că pe data de 2 mai se desfășoară program de lucru cu publicul.

Centrele de Relații cu Clienții Premier Energy Furnizare nu vor avea program de lucru cu publicul în ziua de 1 mai și în perioada 3-7 mai 2024, inclusiv, reluându-și activitatea în data de 8 mai 2024. Pe data de 2 mai se vor desfășura activități de lucru cu publicul.

Legislația în vigoare în domeniul muncii reglementează zilele de 1, 3 si 6 mai 2024 ca zile libere la nivel național. Pentru ziua de 7 mai 2024, a treia zi de Paște, se va acorda zi liberă plătită, conform CCM.

Centrele de Relații cu Clienții Premier Energy Furnizare

Conform reglementărilor în vigoare și CCM, Centrele de Relații cu Clienții Premier Energy Furnizare își întrerup activitatea în zilele de 1, 3, 6, 7 mai 2024.

În data de 2 mai și începând cu 8 mai, programul de funcționare va fi reluat corespunzător programului normal din zilele lucrătoare, respectiv 08:30 – 16:30, în cazul Centrelor de Relații cu Clienții din localitățile Alexandria, Băilești, Câmpulung, Caracal, Craiova, Drăgășani, Drobeta Turnu Severin, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Roșiorii de Vede, Slatina, Târgu Jiu, Videle, Iași (09:00 – 17:00).

În tot acest timp specialiștii Premier Energy Furnizare rămân la dispoziția clienților pe canalele de comunicare cunoscute:

  • Chat-ul cu un consultant Premier Energy Furnizare – chat-ul online, implementat de furnizor pe website-ul premierenergy.info este disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00.
  • Info Linia Premier Energy, 0251 929,disponibilă pentru solicitarea de informații comerciale, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00, în timp ce înregistrarea deranjamentelor electrice poate fi efectuată non stop.

 

Clienții pot primi informațiile de care au nevoie și fără a intra în contact cu un operator uman apelând Info Linia Premier Energy, prin intermediul soluției digitale IVR Dinamic (asistent vocal interactiv) care le oferă acces rapid la informații despre situația facturilor și plaților.

Alte canale de comunicare:

  • Transmiterea unei solicitări la adresa de email contact.clienti@premierenergy.ro
  • Numărul de fax: 0248 524 834
  • Prin corespondență scrisă la adresa: Strada Depozitelor, nr. 2, Târgu Jiu, județul Gorj.

 

Pentru a evita timpul de așteptare, echipa Premier Energy Furnizare recomandă clienților săi să își programeze vizitele în Centrele de Relații cu Clienții, accesând secțiunea dedicată premierenergy.info/rezervare-online/.

Cum se efectuează o programare a vizitei în Centrele de Relații cu Clienții?

  • Accesați pagina premierenergy.info/rezervare-online/;
  • Completați numele, prenumele, adresa de mail;
  • Selectați orașul în care se află Centrul de Relații cu Clienții în care doriți să ajungeți precum și demersul pentru care efectuați vizita;
  • Alegeți data și intervalul orar pentru programare;
  • Înregistrați programarea.

 

Vă mulțumim!

Premier Energy Furnizare