Caută
Close this search box.
Caută
Close this search box.

Alege natura cu E-factura! Solutia sustenabila pentru factura de energie electrica

Sursa: Freepik.com

Trecerea de la factura traditionala, tiparita pe hartie, la factura electronica sau E-factura, este un pas esential in directia digitalizarii si protejarii mediului inconjurator. Dar de ce este atat de importanta aceasta tranzitie?

Ori de cate ori optam pentru E-factura, contribuim la economisirea resurselor naturale, reducand consumul de hartie si energia necesara pentru tiparire si transport. In acelasi timp, E-factura ne ofera eficienta si comoditate, facilitand accesul rapid si usor la facturile noastre de energie, ajutandu-ne sa monitorizam consumul si sa gestionam mai bine bugetul familiei.

Dar, cel mai important, tranzitia la factura electronica are un impact semnificativ asupra mediului inconjurator. Aceasta contribuie la reducerea emisiilor de carbon si la protejarea resurselor naturale ale planetei noastre.

E-factura – Un serviciu creat special pentru clientii Premier Energy Furnizare

E-factura Premier Energy Furnizare reprezinta o solutie moderna si eficienta pentru clienti. Acest serviciu a fost creat pentru a simplifica si a aduce mai mult confort in gestionarea facturilor de energie electrica si gaze naturale. 

Practic, este garantat procesul de transmitere si primire a facturii curente in versiune digitala, prin intermediul adresei de e-mail.

Este esential ca, in procesul de activare E-factura Premier Energy Furnizare, clientul sa furnizeze o adresa de e-mail valida si corecta. Adresa de e-mail reprezinta legatura principala de comunicare intre client si furnizor in ceea ce priveste transmiterea facturilor electronice. 

Astfel, in contextul in care adresa de e-mail furnizata este incompleta sau gresita, furnizorul nu poate garanta livrarea corecta a facturilor catre destinatar, punand responsabilitatea corectarii adresei in sarcina clientului.

De asemenea, este important sa mentionam ca facturile electronice sunt protejate prin masuri de securitate avansate. Acest lucru inseamna ca informatiile sunt protejate. Aveti posibilitatea de a stoca facturile electronice intr-un mediu digital sigur si de a le accesa oricand doriti.

De ce ar trebui sa optezi pentru primirea facturilor prin e-mail?

Ei bine, exista numeroase motive pentru care acest serviciu este benefic pentru tine. Iata cateva dintre avantajele de care poti beneficia:

  • Diminuarea duratei de trimitere si primire a facturii – scaderea la minim a timpului de distribuire;
  • Rapiditate in luarea deciziei privind realizarea platii – odata ce factura a fost emisa, ai posibilitatea luarii deciziei de efectuare a platii in acel moment sau potrivit termenului de plata agreat prin contract, tinand cont de bugetul disponibil;
  • Acces instant la informatii – posibilitatea de a vizualiza factura imediat dupa emitere;
  • Gratuitatea serviciului – Premier Energy Furnizare nu percepe niciun cost suplimentar pentru E-factura;
  • Protejarea mediului inconjurator – reducerea utilizarii hartiei contribuie la conservarea padurilor si la diminuarea impactului asupra resurselor naturale.

Cum puteti activa E-factura din aplicatia PE MyInfo?

Activarea E-factura in aplicatia PE MyInfo este un proces simplu si eficient, care iti permite sa gestionezi mai usor si mai comod facturile de energie electrica si gaze naturale. Iata pasii esentiali pe care trebuie sa ii urmezi:

  • Acceseaza aplicatia PE MyInfo de pe dispozitivul tau mobil sau de pe desktop;
  • Selecteaza optiunea “Alege E-factura”, dupa autentificare;
  • Apasa click pe butonul “Activeaza / Dezactiveaza”;
  • Activeaza E-factura pentru fiecare cod de client – in functie de situatia ta, poti avea mai multe coduri de client pentru diferitele servicii. Este necesar sa te asiguri ca activezi E-factura pentru fiecare cod de client pe care doresti sa il gestionezi electronic;
  • Confirma link-ul de activare primit pe e-mail.

Urmand acesti pasi simpli, vei avea controlul asupra facturilor tale de energie, intr-un mod mai eficient si ecologic.

Alege natura cu E-factura!

Factura electronica reprezinta un pas important catre viitorul digital si sustenabil. Cu beneficiile sale evidente in ceea ce priveste confortul, accesul la informatii, protectia mediului si securitatea datelor, aceasta ofera clientilor Premier Energy Furnizare o solutie moderna si convenabila pentru gestionarea facturilor lor de energie electrica si gaze naturale. 

Este un exemplu relevant al modului in care tehnologia aduce beneficii semnificative in viata de zi cu zi a oamenilor. Alegerea furnizorului Premier Energy Furnizare reprezinta un pas catre un parteneriat de incredere, cu servicii personalizate si moderne, menit sa satisfaca pe deplin nevoile clientilor si sa construiasca o relatie solida pe termen lung.

Premier Energy Furnizare se angajeaza sa ofere clientilor sai cea mai buna experienta in gestionarea energiei, furnizand calitate, eficienta si sprijin constant in toate aspectele legate de relatia contractuala cu acesta.